Tražite online kreditni zahtjev? Kliknite ovdje i popunite ga odmah!

Prijava
Splitska Banka

Ukoliko su vam potrebne usluge na tržištima kapitala i tražite tim provjerenih profesionalaca, na ovim stranicama pronaći ćete osnovne informacije o svim proizvodima koje vam na tom polju nudimo.

  • Odjel trgovanja, Odjel prodaje proizvoda riznice i Brokerski odjel su jedni od  vodećih sudionika hrvatskog tržišta sa spektrom usluga koje obuhvaćaju transakcije na domaćim i međunarodnim tržištima novca, deviznim tržištima i tržištima kapitala.
  • Odjel usluga nad vrijednosnim papirima (Securities Services) posluje pod brandom Société Générale Securites Services (SGSS) i obavlja uslugu skrbništva, kao i sve usluge nad vrijednosnim papirima. Splitska banka već je niz godina za redom po izboru magazina "Global Custodian", vodeće svjetske publikacije na području skrbničke industrije ocijenjena kao vodeća banka skrbnik u Republici Hrvatskoj.
  • Splitska banka je u 2014. godini po prvi puta sudjelovala na natječaju za nagradu World's Best Subcustodian Bank Award 2014 koji je organiziran od strane magazina Global Finance te je za Hrvatsku upravo Splitska banka osvojila ovu prestižnu nagradu. U 2015. godini Banka ponavlja isti uspjeh, dok je i sama SG grupa proglašena najboljom bankom skrbnikom na području čitave zapadne Europe.