Tražite online kreditni zahtjev? Kliknite ovdje i popunite ga odmah!

Prijava
Splitska banka OTP Group

Ukoliko su vam potrebne usluge na tržištima kapitala i tražite tim provjerenih profesionalaca, na ovim stranicama pronaći ćete osnovne informacije o svim proizvodima koje vam na tom polju nudimo.

  • Odjel trgovanja, Odjel prodaje proizvoda riznice i Brokerski odjel su jedni od  vodećih sudionika hrvatskog tržišta sa spektrom usluga koje obuhvaćaju transakcije na domaćim i međunarodnim tržištima novca, deviznim tržištima i tržištima kapitala.
  • Odjel usluga nad vrijednosnim papirima obavlja uslugu skrbništva, kao i sve usluge nad vrijednosnim papirima.
  • Splitska banka je u 2014. godini po prvi puta sudjelovala na natječaju za nagradu World's Best Subcustodian Bank Award 2014 koji je organiziran od strane magazina Global Finance te je za Hrvatsku upravo Splitska banka osvojila ovu prestižnu nagradu. U 2015. godini Banka ponavlja isti uspjeh. Iznimna kvaliteta usluga Banke potvrđena je u godišnjim natječajima renomiranih magazina vodećih svjetskih publikacija na području skrbničke industrije kao što su "Global Custodian" i „Global Investor“, gdje je Splitska banka, prema glasovima svojih klijenata, već niz godina zaredom ocijenjena kao jedna od vodećih banka skrbnik u Republici Hrvatskoj, dok je prema izboru stručnog žirija magazina „Global Finance“ izabrana kao najbolji svjetski podskrbnik za hrvatsko tržište.
  • U 15. godišnjem izboru World’s Best Subcustodians koji organizira magazin Global Finance upravo je Splitska banka 2017. četvrt put zaredom osvojila nagradu The World’s Best Subcustodian za hrvatsko tržište te se time našla u društvu institucija iz 81 zemlje svijeta koje pouzdano pružaju najbolju uslugu skrbi i zaštite imovine klijenata