Prijava
Splitska Banka

Investicijski fondovi OTP Investa

OTP Invest d.o.o., društvo za upravljanje fondovima - 74,33% u vlasništvu je OTP banke Hrvatska i 25,67% u vlasništvu OTP Afacelapkezelo Zrt, Mađarska. Osnovna djelatnost OTP Investa je osnivanje i upravljanje UCITS fondovima i osnivanje i upravljanje alternativnim investicijskim fondovima.

U ponudi OTP Invest-a a  obzirom na različite ulagačke strategije su: konzervativni fondovi (OTP start, OTP e-start), mješoviti fondovi (OTP uravnoteženi fond, OTP Absolute fond) i dioničkim fondovi (OTP Meridian 20 fond, OTP indeksni fond).

Ovisno o tome koje su vaše trenutne investicijske potrebe i ciljevi obzirom na cjelokupnu imovinu kojom raspolažete, koliko ste rizika skloni preuzeti te koje su vaše tekuće potrebe za novcem, odaberite svoj fond. Informacije o cijenama udjela fondova u kojima posjedujete udjele dostupne su svaki radni dan na internetskim stranicama društva koje upravlja fondom – OTP Invest. Provjerite AKCIJSKE NAKNADE svih fondova.

 • OTP start 
  Fond izražene konzervativne strukture ulaganja i niske razine rizika.
 • OTP e-start  
  Fond izražene konzervativne strukture ulaganja i niske razine rizika.
 • OTP Short term bond
  Otvoreni je investicijski fond s javnom ponudom (UCITS fond) konzervativne strategije ulaganja.
 • OTP Uravnoteženi
  Fond umjereno rizične strukture ulaganja.
 • OTP Absolute
  Otvoreni je investicijski fond s javnom ponudom (UCITS fond) čiji je cilj sudjelovati u tržišnom rastu uz istovremeno izbjegavanje velikih tržišnih padova. Kvantitativnom investicijskom strategijom ulaganja nastoji na pametniji način ulagati u već poznate klase imovine (dionice, obveznice, zlato, robe, nekretnine itd.) čime ostvaruje manju oscilaciju cijene udjela od tradicionalnog mješovitog fonda.
 • OTP Indeksni
  U svojoj naravi je dionički fond, što znači da svoja sredstva pretežno ulaže u dionice te je samim time fond visokog stupnja rizika.
 • OTP Meridian 20
  U svojoj naravi je dionički fond, što znači da svoja sredstva pretežno ulaže u dionice te je samim time fond visokog stupnja rizika.
 • OTP Multi USD
  Fond sa zaštićenom glavnicom i rokom dospijeća.
Mala škola investiranja