Prijava

Tražite online kreditni zahtjev? Kliknite ovdje i popunite ga odmah!

SB SmartNet internetsko bankarstvo

Naše novo internetsko bankarstvo možete kroz internet preglednik koristiti na svojim stolnim računalima, laptopima i tabletima. Jednostavno i pregledno korisničko sučelje daje vam mogućnost da jednim pogledom procijenite kretanje svojih financija, a na raspolaganju vam je i niz alata pomoću kojih možete upravljati svojim plaćanjima, kreditima i štednjom. Konačno, sve svoje transakcije možete kategorizirati, te nakon toga zadavati budžete po kategorijama i tako detaljno pratiti i planirati svoje troškove.

SB SmartNet mobilno bankarstvo

Aplikacija mobilnog bankarstva za vaše pametne telefone dostupna je za operativni sustav Android i iOS. Korištenje mobilnog bankarstva je brzo i jednostavno – do svake mogućnosti možete stići u samo tri poteza prstom ili dodira ekrana. Tako na primjer prijenose između računa obavljate povlačenjem jednog računa preko drugog a plaćanja započinjete iz unaprijed popunjenih obrazaca ili slikanjem koda na uplatnicama. Naravno i iz mobilnog bankarstva možete pratiti svoje kartice, štednju i kredite.

SB SmartNet internetsko bankarstvo možete ugovoriti u bilo kojoj poslovnici Splitske banke, uz jedini uvjet da kod nas imate otvoren barem jedan račun. Više informacija te upute za korištenje potražite ovdje

SB SmartNet mobilno bankarstvo također možete ugovoriti u našim poslovnicama, ali još jednostavnije je da ga ugovorite, aktivirate i preuzmete iz vašeg internetskog bankarstva! Više informacija te upute za korištenje i aktivaciju potražite ovdje. Očitavanjem ovog QR koda možete odmah preuzeti mobilnu aplikaciju i upoznati se sa svim mogućnostima kroz demo korisnika:

Android
iOS