Prijava

Vrijeme je za avanturu: upoznajte novo izdanje projekta Priceless Croatia

Doživite borbu gladijatora u pulskoj Areni, sudjelujte na Pula Film Festivalu, doživite najstariji hrvatski ulični festival Špancirfest kao VIP posjetitelj, otkrijte tajnu proizvodnje piva u istarskom San Servolu, kušajte nabolje svjetsko maslinovo ulje, uživajte u degustaciji vina i večeri koja je pripremljena iz organskog vrta, razotkrijte tajne Dubrovnika tijekom Dubrovačkih ljetnih igara, budite u backstageu na festivalu Ultra Europe, upoznajte mračnu stranu Zagreba od srednjeg vijeka nadalje, otkrijte najsunčaniji hrvatski otok i dugogodišnju vinsku tradiciju, uživajte na privatnom brodu u Šibeniku, koncertu Jessie Ware ili objedu s poznatim hrvatskim kuharom tijekom vožnje balonom u oblacima te još mnogo toga.

Mastercard kartice omogućuju do 70 posto popusta u Eko Taxiju

Svakog utorka 70 posto popusta ostvaruju korisnici koji vožnju plate svojom Mastercard karticom kroz Eko taxi aplikaciju.

Popusti i premium mjesta za korisnike Mastercard kartica u ACI marinama

Ostvarite 5% popusta na naknadu za rezervaciju veza za plaćanje kroz ACI mobilnu aplikaciju ili web sustava za rezervaciju.

Mastercard kartice preferirane kartice u okviru nove aplikacije za plaćanje parkinga

Inovativno digitalno rješenje za plaćanje parkinga – aplikacija PayDo – omogućava plaćanje parkinga u osam hrvatskih gradova putem kartice.

Kupujte ulaznice za Dubrovački ljetni festival već od 1.3. online!

Ostvarite razne pogodnosti za plaćanje Mastercard i Maestro karticama od početka travnja pa sve do kraja 2018.

Mastercard i World Food Programme

Mastercard i Taxi Cammeo vam omogućuju popust na vožnju

Pogodnosti u CineStar kinima za beskontaktne Mastercard kartice

Započnite tjedan dobrim filmom u CineStar kinima! Za svaku kupljenu kino ulaznicu ponedjeljkom na blagajni, drugu ulaznicu dobivate gratis!

Ostvarite popust uz plaćanje beskontaktnom Mastercard karticom

Naručite hranu online - eKupi fino vam daruje popust

FINA omogućuje plaćanje računa Mastercard i Maestro karticama

Hervis - plaćajte Mastercard beskontaktnim karticama i ostvarite 10% dodatnog popusta utorkom!

Svaki utorak u mjesecu, u svim Hervis trgovinama u Hrvatskoj, za plaćanje Mastercard beskontaktnim karticama ostvarujete dodatnih 10% popusta na već snižene cijene artikala. Akcija ne vrijedi za artikle označene s 1. cijenom i VIP cijenom te ne vrijedi kod kupnje poklon bonova.