Prijava

Pogodnosti za kupnju avionskih karti kompanije Turkish Airlines

Od 15. do 22. rujna, korisnici Mastercard® i Maestro® kartica imaju priliku ostvariti do 15% popusta na avionske karte tvrtke Turkish Airlines za putovanja u razdoblju od 1. studenog ove godine pa do 31. ožujka 2019. Ova pogodnost vrijedi za letove iz Zagreba za Mumbai, Phuket, Seul, New York, Maldive, Sejšele, Singapur, Tokio, Šangaj i Hong Kong, a moguće će ju biti iskoristiti i u listopadu i studenom.

Plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama u Kauflandu omogućava osvajanje vrijednih nagrada

Prvih 100 kupaca u Kauflandu koji u razdoblju od 20. rujna do 15. studenog skupe račune u ukupnom iznosu od 2.000 kuna, odnosno 1.000 kuna ako su plaćali Mastercard ili Maestro karticama, dobivaju besplatne dječje rođendanske proslave na kojima će moći biti do 20 djece. Dobitnici biraju na kojoj će lokaciji (igraonica Habyland, igraonica Educarena, kina Cinestar) biti proslava, a ako su za plaćanje koristili Mastercard ili Maestro kartice dobivaju i dodatni poklon bon za kupnju u Kauflandu u vrijednosti od 100 kn. Priliku za osvajanje navedenih nagrada moguće je ostvariti kupnjom u osam Kauflandovih prodavaonica u Zagrebu (Jankomir, Jablanska, Zagrebačka, Maksimir, Studenski, Blato, Središće, Sloboština) te u Velikoj Gorici, Samoboru, Zaprešiću, Dugom Selu i Sesvetama. Prikupljeni računi prijavljuju se online na kaufland.hr/igraonice. kaufland.hr/igraonice.

Vrijeme je za avanturu: upoznajte novo izdanje projekta Priceless Croatia

Doživite borbu gladijatora u pulskoj Areni, sudjelujte na Pula Film Festivalu, doživite najstariji hrvatski ulični festival Špancirfest kao VIP posjetitelj, otkrijte tajnu proizvodnje piva u istarskom San Servolu, kušajte nabolje svjetsko maslinovo ulje, uživajte u degustaciji vina i večeri koja je pripremljena iz organskog vrta, razotkrijte tajne Dubrovnika tijekom Dubrovačkih ljetnih igara, budite u backstageu na festivalu Ultra Europe, upoznajte mračnu stranu Zagreba od srednjeg vijeka nadalje, otkrijte najsunčaniji hrvatski otok i dugogodišnju vinsku tradiciju, uživajte na privatnom brodu u Šibeniku, koncertu Jessie Ware ili objedu s poznatim hrvatskim kuharom tijekom vožnje balonom u oblacima te još mnogo toga.

Mastercard kartice omogućuju do 70 posto popusta u Eko Taxiju

Svakog utorka 70 posto popusta ostvaruju korisnici koji vožnju plate svojom Mastercard karticom kroz Eko taxi aplikaciju.

Popusti i premium mjesta za korisnike Mastercard kartica u ACI marinama

Ostvarite 5% popusta na naknadu za rezervaciju veza za plaćanje kroz ACI mobilnu aplikaciju ili web sustava za rezervaciju.

Mastercard kartice preferirane kartice u okviru nove aplikacije za plaćanje parkinga

Inovativno digitalno rješenje za plaćanje parkinga – aplikacija PayDo – omogućava plaćanje parkinga u osam hrvatskih gradova putem kartice.

Ostvarite razne pogodnosti za plaćanje Mastercard i Maestro karticama od početka travnja pa sve do kraja 2018.

Mastercard i World Food Programme

Mastercard i Taxi Cammeo vam omogućuju popust na vožnju

Pogodnosti u CineStar kinima za beskontaktne Mastercard kartice

Započnite tjedan dobrim filmom u CineStar kinima! Za svaku kupljenu kino ulaznicu ponedjeljkom na blagajni, drugu ulaznicu dobivate gratis!

Ostvarite popust uz plaćanje beskontaktnom Mastercard karticom

Naručite hranu online - eKupi fino vam daruje popust

FINA omogućuje plaćanje računa Mastercard i Maestro karticama

Hervis - plaćajte Mastercard beskontaktnim karticama i ostvarite 10% dodatnog popusta utorkom!

Svaki utorak u mjesecu, u svim Hervis trgovinama u Hrvatskoj, za plaćanje Mastercard beskontaktnim karticama ostvarujete dodatnih 10% popusta na već snižene cijene artikala. Akcija ne vrijedi za artikle označene s 1. cijenom i VIP cijenom te ne vrijedi kod kupnje poklon bonova.