Prijava
Splitska banka OTP Group

Autorska prava

Sadržaji Internet (web) stranica Banke isključivo su informativne naravi.

Banka redovito provjerava i ažurira informacije sadržane na svojoj Internet stranici. Iako se brinemo o tome da se osigura točnost informacija, podaci se mogu promijeniti u vrijeme provjere. Uslijed toga Banka ne preuzima bilo kakvu obvezu ili garanciju za pravovremenost, točnost i potpunost objavljenih informacija. Isto se odnosi i na sve ostale Internet (web) stranice do kojih se može doći preko hiperlinkova. Ukoliko preko linka dođete do takve web stranice, to radite na vlastiti rizik. Banka nije odgovorna za sadržaje web stranica kojima se pristupa preko takvih linkova.

Banka zadržava pravo promijeniti ili dopuniti informacije koje su stavljene na raspolaganje bez prethodne najave. Banka ne koristi svoju Internet stranicu kako bi davala vama ili drugima investicijske savjete ili preporuke te informacije i/ili elementi na ovim Internet stranicama ne pružaju prikladnu podlogu za investicijske ili druge odluke. Pokazatelji uspješnosti u prošlosti nisu nužno dobar indikator za postizanje budućih rezultata. Molimo kontaktirajte vašeg savjetnika za klijente prije nego donesete odluku o ulaganju.

Sadržaji i struktura Internet stranice Banke zaštićeni su autorskim pravom. Za bilo koje reproduciranje informacija ili podataka, posebno korištenje tekstova, dijelova teksta, slika ili grafikona, potrebno je prethodno odobrenje Banke.

Web developer: Net media Sistemi d.o.o.